Bortom alla idéer om rätt och fel finns en äng. Låt oss mötas där.” – Rumi


Jag heter Johanna Maria Davies och är 37 år gammal. Jag är född i Helsingfors i Finland men har även bott i Frankrike, Italien, England och Spanien. En kort tid bodde jag också i Sverige där jag skrev min första roman Apsara’s Dance och studerade svenska. Senast bodde jag i Amerika där jag främjade min bok Lighten Up To Be Enlightened!. I Frankrike studerade jag franska i Paris och i Italien var jag Erasmus-utbytesstudent i Florens och studerade italienska och internationella relationer. I England jobbade jag på Finlands kulturinstitut i London och i Spanien jobbade jag samt läst spanska i Malaga och yoga i Aluenda.

Jag har många intressen, till exempel att simma, spela tennis och cykla. Jag har dansat sedan jag var fem år gammal. Jag tycker också om att läsa, lyssna på musik, laga mat och gå på bio.

Jag har jobbat med en hel del olika saker. Jag har varit informatör och redaktör (jag älskar att skriva och att vara kreativ) samt även flygvärdinna (jag tyckte det var underbart att betjäna kunder, att resa och att få möjligheten att prata främmande språk i arbetet). För tillfället skriver jag på frilansbasis för olika tidningar om kärlek, konst, religion och dylikt och jobbar med Virtuous Arts som en certifierad coach. Jag erbjuder coaching och inspiration i företag, med grupper eller individuellt. Öppna dörren till din innersta kraft och låt din själ stråla!


“Viktigare än ett positivt sinne är ett tyst sinne. Ett tyst sinne är ett icke-dömande, icke-analyserande, icke-tolkande sinne.” – Deepak Chopra

Autumn in Gothenburg

“Men kom ihåg att ditt hjärta vill leda dig till din skatt. Och att du måste finna den här skatten för att allt det du har lärt dig på vägen ska ha någon mening.” – Paulo Coelho

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: